Prijzen

Toegang

De toegang tot het Zythos Bierfestival is gratis. Indien je wenst te degusteren is de aankoop van een startpakket verplicht. Er worden geen losse degustatieglazen verkocht.

Het startpakket omvat het ZBF degustatieglas, het gratis festivalboekje in het Nederlands of Engels, de verschillende diensten en 10 jetons.

De minimum transactieprijs voor betalingen per bancontact/kredietkaart is € 10.

Voor begeleiders, en iedere persoon die tussendoor een niet-alcoholische drank wenst, is er de mogelijkheid de jetons te gebruiken aan de frisdrankstand. De jetons zijn niet bruikbaar aan de food corner.

Veiligheid en controle

Bij aankomst krijgt iedere bezoeker een polsbandje. Met dit polsbandje kan je, op het einde van je bezoek, de poll voor de consumententrofee elektronisch invullen. Hou dit polsbandje aan indien je op zondag wenst terug te keren.

Startpakket in voorverkoop

Kom je alleen of in groep en wil je aanschuiven en “cash” vermijden, bestel dan startpakketten en jetons via onze voorverkoop.

In voorverkoop kan je kiezen uit 5 mogelijke startpakketten, aan te kopen via onze partner. Iedereen die wenst te degusteren dient een startpakket te kopen. Je ontvangt een bevestigingsticket per persoon. Je betaalt online en komt met je ticket, afgedrukt of op smartphone, naar de speciale ingang ‘voorverkoop’. Op zaterdag krijg je 1 uur vroeger toegang tot de zaal zodat je als eerste alle bieren kunt ontdekken.

Inrichting van de inkomhal

Voor een vlot verloop van je aankomst in de Brabanthal hebben we deze speciaal ingericht. Hou er rekening mee dat personen die startpakketten in voorverkoop hebben aangekocht op zaterdag 1 uur vroeger de zaal kunnen betreden, dus vanaf 12 uur, terwijl overige bezoekers pas vanaf 13 uur zullen worden toegelaten.  

Glazen

Het glas in het startpakket wordt geleverd op waarborg basis. Dit betekent dat je, bij het verlaten van het festival, 2 mogelijkheden hebt:

  1. Je wenst een aandenken aan het ZBF te behouden en neemt het glas mee naar huis. Indien je een glas hebt met een ander jaartal, ruilen we dat graag om naar het nieuwe ZBF glas.
  2. Je retourneert het glas aan de kassa glazen en je ontvangt € 2,00 terug. Zythos vzw wenst een goed doel te steunen en stort per geretourneerd glas een bedrag aan het Kinderkankerfonds van het UZ Leuven (http://www.uzleuven.be/kinderkankerfonds).

Gebroken of beschadigde glazen worden niet terug genomen. Bij glasbreuk kan je aan de kassa glazen een nieuw glas bekomen tegen een waarborg van € 3,00.

Drankjetons voor Zythos of EBCU leden

Ben je lid van Zythos vzw of EBCU dan krijg je 2 gratis jetons aan de infostand op vertoon van je lidkaart.

Festivalgids

Zythos vzw geeft een handige gids uit waarin alle aanwezige bieren worden beschreven. Deze gids bestaat in het Nederlands en het Engels en is GRATIS te verkrijgen aan de ingang van de foyer.

Vestiaire

Tegen een kleine bijdrage kan je jouw jas, sjaal en/of hoofddeksel kwijt in de bewaakte vestiaire, uitgebaat door de Brabanthal, aan de ingang.

Parking

Wagens

De Brabanthal beschikt over een ruime betalende parking (1000 wagens). Deze parking wordt beheerd door Brabanthal zelf. Je betaalt € 4,00 voor een ticketje, geldig voor de hele dag.

Touringbussen

Touringbussen parkeren GRATIS op de hiervoor voorziene ruimte.

Medewerkers en exposanten

ZBF medewerkers, op vertoon van hun medewerkersbrief, en exposanten (max. 2 voertuigen) parkeren GRATIS respectievelijk op de medewerkersparking en de exposantenparking.

Gebruik van de parking is op eigen risico. Brabanthal en Zythos vzw kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade aan voertuigen.