Prijzen

Toegang

De toegang tot het ZBF is gratis. Indien je echter wenst te degusteren is de aankoop van een startpakket verplicht.

Startpakket

Aan iedere brouwersstand wordt betaald met jetons en dient het speciale ZBF-glas te worden gebruikt. Ieder bier wordt in deze speciaal voor het festival ontworpen 10 cl-glazen geserveerd. Om jouw aankomst in de Brabanthal zo aangenaam mogelijk te maken hebben we een startpakket voorzien dat het glas en 8 jetons bevat.

De kostprijs voor het startpakket is € 20,00, in voorverkoop betaal je slechts € 15,00.
Bekijk onze webshop voor de voorverkoop opties en kortingen. Indien je toch je pakket aan de ingang wenst te kopen voorzie dan best gepast geld.

Betalingen via Bancontact of kredietkaart zijn mogelijk. Wegens de transactiekosten is voor Bancontact een minimumbedrag van € 10,00 en voor kredietkaarten een minimumbedrag van € 20,00. Onder dit bedrag zal € 0,50 transactiekost worden aangerekend.

Voor begeleiders, en iedere persoon die tussendoor een niet-alcoholische drank wenst, is er de mogelijkheid de jetons te gebruiken aan de frisdrankstand. De jetons zijn niet bruikbaar aan de food corner.

Glazen

Het glas in het startpakket is geleverd op waarborg basis. Dit betekent dat je, bij het verlaten van het festival, 2 mogelijkheden hebt:

Je wenst een aandenken aan het ZBF te behouden en neemt het glas mee naar huis. Indien je een glas hebt met een ander jaartal, ruilen we dat graag om naar het nieuwe ZBF glas.
Je retourneert het glas aan de kassa glazen en je ontvangt € 2,00 terug. Zythos vzw wenst een goed doel te steunen en stort per geretourneerd glas een bedrag aan het Kinderkankerfonds van het UZ Leuven (http://www.uzleuven.be/kinderkankerfonds).

Gebroken of beschadigde glazen worden niet terug genomen. Bij glasbreuk kan je wel aan de kassa glazen een nieuw glas bekomen voor een waarborg van € 3,00.

Drankjetons

Aan de kassa jetons kun je extra drankjetons aankopen voor de prijs van € 1,00 per jeton. Hiervoor gelden dezelfde minimumbedragen zoals in de rubriek ‘Startpakket’ vermeld. Bestel je de jetons per 10 (of meer) in voorverkoop dan geniet je tevens van interessante voorverkoopprijzen. Ga hiervoor naar onze webshop.
Ben je lid van Zythos vzw of EBCU dan krijg je 2 gratis jetons aan de infostand op vertoon van je lidkaart.

Vanaf 2017 mogen brouwerijen en bierfirma’s 2 jetons vragen voor bepaalde bieren. Welke bieren dit zijn vind je terug in de bierlijst. Dit wordt aangeduid met een (2) naast het bier.

Festivalgids

Zythos vzw geeft een handige gids uit waarin alle aanwezige bieren worden beschreven. Deze gids bestaat in het Nederlands en het Engels en is GRATIS te verkrijgen aan de ingang van de foyer.

Voorverkoop

Kom je alleen of in groep en wil je aanschuiven en “cash” vermijden, bestel dan startpakketten, glashouders en jetons via onze voorverkoop.

Je betaalt online en komt met je orderbevestiging naar de speciale ingang ‘voorverkoop’.

Bestellen doe je via deze link. Je bestelling is pas definitief nadat deze online is bevestigd en je de orderbevestiging hebt ontvangen. Druk die bevestiging af en breng ze mee naar de stand ‘voorverkoop’.

Voorverkoopprijzen

Product Kassa Korting Voorverkoop
Startpakket (glas + 8 jetons + diensten) € 20,00 -25% € 15,00
per 10 jetons extra € 10,00 -5% € 9,50
per 20 jetons extra € 20,00 -10% € 18,00
per 50 jetons extra € 50,00 -15% € 42,50
Glashouder voor festivalglas € 5,00 -10% € 4,50

Vestiaire

Tegen een kleine bijdrage kan je jouw jas, sjaal en/of hoofddeksel kwijt in de bewaakte vestiaire, uitgebaat door de Brabanthal, aan de ingang.

Sanitair

Om het voor iedereen aangenaam en hygiënisch te houden staat de Brabanthal in voor de netheid van de toiletten. Om iedere vorm van wildplassen tegen te gaan is het toiletbezoek, vanaf het ZBF 2016 GRATIS.

Parking

De Brabanthal beschikt over een ruime betalende parking (1000 wagens). Deze parking wordt beheerd door Brabanthal zelf. Je betaalt € 4,00 voor een ticketje waarmee je er de hele dag kan staan.

Touringbussen parkeren GRATIS op de hiervoor voorziene ruimte.

ZBF medewerkers, met hun medewerkersbrief, en exposanten (max. 2 voertuigen) parkeren GRATIS respectievelijk op de medewerkersparking en de exposantenparking.

De organisator is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan voertuigen.